Axalta Colour it - Tutustu eri Jauhemaaleihin ja tilaa mallipaneeleita!

Maalattaviin tuotteisiin kannattaa valita huolella kestävät ja laadukkaat värisävyt. Me Coating Tech Oy:llä tarjoamme laajan valikoiman Axalta Coating Systems AB:n Alesta© jauhemaaleja sekä sisä- että ulkokäyttöön tarpeidenne mukaisilla ominaisuuksilla.  Saatavana on laaja valikoima RAL- vakiovärejä. Axalta Coating Systems haluaa panostaa tuotteissaan ympäristöystävällisyyteen, laatuun sekä kustannustehokkuuteen. Jauhemaalimme tuottavat kovan, pitkäaikaisen ja kauniin pinnan.

Voit hakea inspiraatiota ja visiota Axaltan Colour it- sivustolta. Ainutlaatuisella värimaailman suunnitteluun kehitetyllä digitaalisella työkalulla löydät yli 1000 RAL-vakiosävyä.
Sivustolla pääset kuvaa klikkaamalla testaamaan erilaisia värisävyjä, tekstuureja ja kiiltoasteita suoraan visuaalisiin objekteihin.

Colour-it- sivuston kautta pystyt myös tilaamaan mallipaneeleita valitsemallasi maalatulla pinnalla tai vaihtoehtoisesti me voimme postittaa eri kategorioiden kuvastoja sinulle, jossa on useampi pieni mallikappale maalatuista pinnoista!

Käy tutustumassa sovellukseemme: http://www.axaltacs.com/gb/en_GB/powder-coatings/colours-effects/Alesta-ColourIt.html

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

 

Lisää uutisia