HangOn ripustus- ja suojauspäivät 29.-30.1.2020

Tervetuloa mukaan ripustus- ja suojauspäiville

!

Järjestämme tammikuun 29.-.30 päivä mahdollisuuden lähteä Ruotsin HangOnille ripustus- ja suojauspäiville Hillerstorpiin.

HangOn myy yli 40 eri maalle erikoisratkaisujaan, joten heillä on vankkaa kokemusta eri alojen ripustus- ja suojausratkaisuista. Ripustus- ja suojauspäivien tarkoituksena on päästä tutustumaan erilaisiin saatavilla oleviin ratkaisuihin, tuotekehitykseen ja valmistusprosessiin. Tavoitteena on, että te asiakkaana voisitte hyödyntää HangOn Ab:n ja Coating Tech Oy:n kattavan palvelun teidän maalaamossa kustannustehokkaimmalla tavalla.

HangOnin tiloissa on lisäksi Experience center, jossa pääsee tutustumaan tarkemmin tuotevalikoimaan. Lisäksi kehotamme osallistuja ottamaan mukaan tai lähettämään etukäteen omia esimerkkejä, joita voimme käydä läpi. Optimoitu tuotteiden suojaus ja ripustus maalaamossa säästää aikaa ja rahaa!


Mikäli haluatte osallistua ripustus- ja suojauspäiville, pyydämme ilmoittautumaan 8.11.2019 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut sähköpostilla osoitteeseen:

info@coatingtech.fi tai soittamalla +358 207 798 79

 

Lisää uutisia