Alesta -jauhemaalit

Suorituskykyä, tehokkuutta, nopeutta 

Coating Tech Oy tarjoaa yrityksesi käyttöön korkealaatuiset Axalta Powder Coating Systems Nordic Alesta®-jauhemaalit, jotka auttavat parantamaan maalausprosessien tuottavuutta ja alentamaan kustannuksia. Axalta on maailman toiseksi suurin jauhemaalien valmistaja, joka tarjoaa alan laajimman valikoiman jauhemaalitekniikoita. Alesta® jauhemaalit ovat tehokkaita ja ympäristövastuunäkökohdat huomioonottavia pinnoitteita. Korkealaatuisten kuumassa kiinnittyvien Alesta® jauhemaalien laajaa valikoimaa kehitetään ja valmistetaan ympäri Eurooppaa erilaisiin sisustuksellisiin ja käytännön tarpeisiin.

Meiltä löydät kattavan valikoiman Alesta® jauhemaaleja. Toimitamme Alesta® jauhemaaleja kaikissa perinteisissä RAL-sävyissä eri kiiltoasteilla, lisäksi saat meiltä myös erikoissävyjä, struktuurijauheita sekä muita erikoistuotteita. Kysy lisää asiakaspalvelustamme puh. 0207 798 790.

 

Jauhemaaleja kaikkiin tarpeisiin

Alesta®-tuotemerkin alta löydät kattavan valikoiman jauhemaaleja lukuisiin eri käyttötarkoituksiin sisällä ja ulkona:

Polyesteri Alesta® AE 
Valikoima rakennusalan jauhemaaleja, jotka on kehitetty käytettäväksi erityisesti yhdessä alumiinin ja galvanoidun teräksen kanssa. Sarja tarjoaa lukuisia pinnan kiiltävyysvaihtoehtoja ja rajoittamattoman määrän värejä mukaan lukien metalliset ja helmiäisvärit.

Polyesteri Alesta® IP
Valikoima jauhemaaleja teollisuuden tarpeisiin. Maalien erinomainen säänkestävyys, joustavuus ja mekaaniset ominaisuudet tekevät niistä erittäin kestäviä ulko-olosuhteissa. Alesta® IP -sarjan tuotteet soveltuvatkin loistavasti ulkokäyttöön.

Epoksipolyesteri Alesta® EP
Suunniteltu erityisesti teollisuuden tarpeisiin käytettäväksi etenkin sisustuksen ja muotoilun käyttökohteissa, mutta ei sovellu ulkona käytettäville pinnoille. Näiden epoksipolyesterimaalien mekaaniset ominaisuudet ovat erinomaiset. Ne tarjoavat myös erittäin hyvän suojan korroosiota vastaan, mutta vain rajoitetun UV-suojan.

Epoksi Alesta® EE
Jauhemaali, jonka sisältämä epoksihartsi antaa sille erinomaisen suojan korroosiota vastaan sekä takaa erinomaisen joustavuuden ja mekaanisen vastustuskyvyn. Maali sopii erityisesti korroosionestoon, sähköeristykseen ja koristesuojaukseen sisätiloissa, mutta ei sovi kohteisiin, joissa siihen kohdistuu suoraa auringonvaloa tai keinotekoista UV-säteilyä.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme muista eri kategorian ja käyttötarkoituksen jauhemaaleista!